Advertise!! Clik Here

Sabtu, 18 Februari 2012

Bos dan rakan sekolahku - 2

0
Kira jadi rebutan jugak lah aku seadanya, mana tak nya pecahan nisbah species jantan dan betina tak sama banyak. So of course lah depa nak bergambar dan yang jadi rebutannya ~ jantan-jantan melayu terakhir macam aku ni lah.. Ini ler masalahnya kalau pergi outstation 2 hari 1 malam. Time balik rumah mesti badan sakit-sakit semesta alam. Kalau gi jogging 10km pun tak macam ni penatnya.
Author Image
AboutUnknown

Soratemplates is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Jika anda mengerti seni terindah itu adalah tubuh wanita, dan wanita memberikan sensasi seni terindahnya, hendaknya berikanlah sepatah kata dua kata untuk membuktikan kekaguman kita terhadap seni terindah didala dunia.
Tinggalkan komentarmu