Advertise!! Clik Here

Minggu, 26 Februari 2012

Mak aku - 2

0
Nadia sudah reda sikit, nafas dia pun tak sekencang tadi. Tapi masih telentang kat atas meja. "Is, fuck me please.." Dia merayu. Memang tu yang aku tunggu, kalau dia tak mintak pun aku Memang nak kasi, free of charge pon. Tapi MY FIRST TIME ni aku nak bagi dia tengok, bukan takat rasa aje. Aku tarik tangan dia, suruh dia bangun duduk. Memang sudah strategik, dia bertenggek kat ujung meja..
Author Image
AboutUnknown

Soratemplates is a blogger resources site is a provider of high quality blogger template with premium looking layout and robust design

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Jika anda mengerti seni terindah itu adalah tubuh wanita, dan wanita memberikan sensasi seni terindahnya, hendaknya berikanlah sepatah kata dua kata untuk membuktikan kekaguman kita terhadap seni terindah didala dunia.
Tinggalkan komentarmu